Flexleasing

Flex Leasing er en nyere leasingform som er en meget populær mulighed for at køre bil i.
Mange der forspørger er ikke helt klar over hvad flex leasing betyder. Kort forklaret dækker begrebet flexleasing over en undtagelse af registreringsafgiftslovens regler om betaling af fuld afgift når en bil første gang
indregistreres i Danmark. Ved lovændring i 2008 blev det vedtaget at Skat tillader en forholdsmæssig betaling af den fulde registreringsafgift af køretøjer når de leases via leasingselskaber.
Det vil sige, at man som leasingtager betaler registreringsafgift forholdsmæssig i den tidsbegrænset periode man anvender/ leaser bilen. Skat anvender faste afgiftssater alt efter køretøjets alder: 1 - 3 måender 2% af den
vurderet registreringsafgift, 3 - 36 måneder 1% og over 36 måneder 0,5 %. Herudover betales til Skat en kompensation for at man anvender denne ordning med p t 3.6% per år.
Disse regler gælder for både private og virksomheder, gule eller hvide plader, samt til forskel med andre leasing former er ved flex leasing ingen begrænsning i det antal kilometer man må køre i bilen.  
Hvordan forgår det hele så praktisk ?
              
Vi rådgiver gerne med hensyn til at finde en bil efter kundens ønsker i udlandet og vi beregner et forslag på en flex leasing aftale. Sådan en forslag indholder bl.a. følgende tal: en ekstra ordinær ydelse/ udbetaling +
moms, en restværdi + moms på bilen når kontrakten udløber/ plus afgift  og en månedlig ydelse + moms. Som regel kommer bilen til Danmark uden udlandsk moms og derfore svarer man moms pligten herhjemme.
Den restværdi af bilen er en på forhånd ved leasing start aftalt beløb. Som regel indholder kontrakten den formulering at leasingtager anviser en tredie som køber efter end af leasing perioden.     
Når leasingaftalen udløber har man forskellige optioner:
1. Man kan genlease bilen. Registreringsafgift beregnes igen efter den er f eks 3 år ældre og har kørt flere kilometer. Ud af den beregnet registreringsafgift bliver der beregnet den forholdsmæssig afgift for en nye
    leasing periode. Den på forhånd aftalte restværdi indgår i den nye aftale som den nye hovedstol, der er mulighed for at yde en nye ekstraordinær ydelse og man opnår en nye månedlig ydelse samt restværdi.
2. Man kan købe den bil fri af leasing selskabet. Man betaler den ved leasing start aftalte restværdi + moms, der beregnes den fulde afgift på grundlag af at bilen er nu f eks 3 år ældre og har gået flere kilometer.
3. Man kan sælge bilen. Efter end af leasingperioden står bilen uden dansk registreringsafgift og det gør det muligt at sælge den på det europæiske market. Man køber den fri af leasingselskabet til den aftalte restværdi
   + moms og man kan så sælge den.               
Flex leasing aftaler har som regel en løbetid mellen 12 og 36 måneder og som regel tager man biler hjem som er over det skel med 36 måneder.
   
Leaser men en bil på flex. hvor der ikke er betalt fuld afgift, vil man på den måde få et minimal værditab på bilen i forhold til en bil der er betalt fuld afgift af til Skat.
Som sikkerhed for dig som privat person og for virksomheder er alle vores laesingkontrakter godkendt af Skat.
Har du en drøm om en ny bil/varebil så kontakt for et uforbindende tilbud på TLF.27212504 eller 40910409. Du kan også gerne sende en mail til autocentrumaars@gmail.com og beskrive de ønsker og krav du har på en
anden bil.

Find os her

Autocentrum Aars

Vestre Boulevard 21 A
9600 Aars

Tlf: 98666518
CVR: 35512667

Åbningstider

Værksted :
Man - Tors
Fredag

Salg:
Man - Tors
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 - 16:00
07:30 - 15:00


09:00 - 16:30
09:00 - 16:00
Efter aftale
13:00 - 16:00